Bed & Breakfast

Wie wil er nu niet logeren op een schitterende locatie, vlakbij het strand en de duinen en in een bosrijke omgeving!  Het gezellige centrum van de Koog bevindt zich bovendien op loopafstand.

Op deze mooie plek in de Koog hebben we twee ruime B&B kamers gerealiseerd. We zijn gastvrij ingesteld en zullen er alles aan doen om uw verblijf op Texel  zo prettig mogelijk te maken.

Op de eerste verdieping hebben we een  “Strandhuis” en een “Schapenboet” ingericht. Deze kamers hebben allebei een balkon op het zuiden waardoor u ’s morgens in het zonnetje kan ontbijten. Onze kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen.

Of u nu in de Schapenboet, het Strandhuis slaapt,  u heeft altijd :

  • Eigen  douche, toilet en wastafel
  • Boxspringbedden
  • Een zitgelegenheid
  • Een flatscreen
  • Kabel-tv
  • Draadloos internetten
  • Een kleine koelkast die geen lawaai maakt
  • Een waterkoker en servies
  • Koffie (Dolce Gusto) en thee op de kamer

U kunt bij ons de kamers reserveren met en zonder ontbijt.  Vanaf 1 januari 2021 is het ontbijt € 25,- per nacht voor twee personen. Daarvoor wordt er ’s morgens wordt een uitgebreide mand met ontbijt op het tafeltje voor de kamer geserveerd met verse broodjes, verse jus d’orange, 3 soorten vleeswaren, 3 soorten kaas, yoghurt of fruit en natuurlijk ontbreekt het eitje niet. Wij variëren zodat u iedere dag een andere inhoud in de mand vindt.

Voor uw auto beschikken wij over een privé parkeerplaats. Verder hebben we een overdekte en afgesloten schuur. In deze schuur kunt u de fiets stallen en er  bevinden zich oplaadpunten voor elektrische fietsen. U kunt gratis gebruikmaken van onze tandem. Ook kunt u gebruik maken van de boekenkast, spelletjes en informatiefolders over Texel  Wij beschikken tevens over een overdekte zitruimte met terrasverwarming. Onze woning staat op een ruime kavel en voor onze gasten hebben wij een eigen terras gemaakt waar u van de zon kunt genieten.

Op  https://www.fietsenoptexel.nl kunt u direct online fietsen huren. U kunt met dit verhuurbedrijf afspreken dat de fietsen al bij aankomst op onze locatie staan.

Zoover Award

Op dinsdag 28/8/2018 is onze B&B door Zoover uitgeroepen tot de beste B&B van Nederland met een gemiddeld waarderingscijfer van een 9,88! Wij bedanken al onze gasten die voor deze prachtige waardering hebben gezorgd.  http://www.zoover.nl/blog/toplijstje/top-tien-beste-bbs-van-nederland/