Over Ons

Ik ben Atie Voerman en woon sinds december 2013 in een prachtig, nieuw gebouwde duinvilla, midden in het bos en vlakbij het centrum van de Koog.

In 1992 ben ik samen met mijn man Joan de Groot en onze zoon Maurice van IJmuiden naar de Koog op Texel verhuisd. Daar hebben we eerst 10 jaar restaurant de Zandloper geëxploiteerd. Van 2003 tot en met 2006 hebben we café het Biervat in de Koog gerund, een mooi bruine café met zonnig terras.

In 2012 zochten we een nieuwe woonplek in de Koog en liepen we tegen deze prachtige plek aan. In april 2014 zijn we gestart met onze nieuwe Bed & Breakfast: B&B De Koog aan Zee.  In eerste instantie hebben we hier drie kamers gerealiseerd, de Schelp, de Schapenboet en het Strandhuis.

Hier wilden we samen oud worden en nog vele jaren genieten van het leven en onze gasten. Helaas is onze mooie droom verstoord want op 12 februari 2020 heb ik met veel verdriet  afscheid moeten nemen van mijn man en maatje Joan de Groot.

De B&B wordt met veel plezier voortgezet, samen met mijn hulp van het eerste uur Rose. Vanaf oktober 2020 verhuren wij nog twee kamers, de Schapenboet en het Strandhuis, beiden op de eerste verdieping.

Wij hopen u snel als gast te mogen ontmoeten.

Atie en Rose